Rådgivning

Här kan du läsa om hur rådgivning kan hjälpa dig att få ett bra och smidigt arbete med aktiva åtgärder och er plan (fd jämställdhetsplan).

Genom att använda dig av rådgivning hos en expert så slipper du brottas med dina frågor i ensamhet. Du slipper känna dig osäker på hur ni ska göra, eller vilka alternativ som finns.

Istället får du stöd från någon med erfarenhet. Du kan reda ut dina funderingar. Och du kan få svar på dina frågor. Allt detta i lugn och ro, över telefon, när du har tid.

”Jag tyckte du hade bra material och förslag som jag fick av dig. Jag uppfattade som du hade… bra infallsvinklar på hur vi kunde genomföra processen på ett övergripande plan. Seriöst och påläst!

Eftersom jag inte har genomfört detta tidigare var det jättebra att en genomgång av dig och ett utanför perspektiv på vår JÄMÅ-plan.”

//Nicklas Wennblom, Personalspecialist, Statens fastighetsverk

Hur ska du göra med dina funderingar?

När du arbetar med er jämställdhetsplan/plan för aktiva åtgärder så kanske det dyker upp en hel del frågor. Du kanske undrar hur ni ska ta fram planen på just er arbetsplats, du kanske undrar över hur ni ska tolka de siffror ni har som underlag, och du kanske undrar hur ni kan formulera er i planen.

Kanske är det när planen väl är klar som frågorna kommer. Hur ska ni förankra planen på bästa sätt hos ledning och chefer? Hur ska ni kommunicera planen i organisationen? Och framförallt, hur ska ni genomföra och följa upp planen?

För att du ska komma vidare så bokar du en rådgivning med mig som jämställdhetskonsult. Rådgivningen gör vi över telefon på en tid som passar oss båda. När vi kan sitta ned i lugn och ro och gå igenom dina frågor och funderingar, och se på vilka sätt du kan komma vidare med ert arbete med jämställdhet och icke-diskriminering.

Du tar med dig de frågor och funderingar du har till det samtalet. Ingen fråga är för konstig, ingen fundering för dum. När något är ovant eller nytt, så är det bästa du kan göra att fråga. Självklart stannar det vi pratar om mellan oss.

Så bokar du en rådgivning för att få ett bra arbete med aktiva åtgärder och er plan (fd jämställdhetsplanen)

För att boka ett rådgivningstillfälle så är allt du behöver göra att skicka ett e-mail till mig.

I ditt e-mail skriver du att du vill boka en rådgivning per telefon, du anger det telefonnummer jag kan nå dig på, och du får gärna ange några tider när du kan, så kan jag kolla dem direkt.

Jag återkommer till dig för att boka in tiden.

Kostnad: 720 kr/halvtimme (vill du att vi träffas istället, så tillkommer resekostnader).

Maila mig nu för att boka din rådgivning: carin.hertnas@jamstalldhetsplan.com