Jämställdhetsplan mall

Hur du får en komplett jämställdhetsplan mall

Här får du veta hur du kan få en komplett jämställdhetsplan mall i word-format. Då blir ditt arbete med att göra en ny jämställdhetsplan/plan för lika rättigheter och möjligheter enkelt. Du kan också vara säker på att du får med alla delar som krävs enligt Diskrimineringslagen.

Genom att använda en jämställdhetsplan mall så slipper du missa viktiga delar som måste vara med i jämställdhetsplanen/planen för lika rättigheter och möjligheter. Du slipper också bekymret av att fundera ut vilken struktur er plan ska ha och vilka rubriker som ska vara med.

Klicka här för att få din mall i ett paket med verktyg för din nya jämställdhetsplan.

Du har säkert liksom jag suttit där när du ska skriva en ny jämställdhetsplan och saknat en bra jämställdhetsplan mall. Istället för att hitta på en struktur för den nya planen så är det ju bättre att börja med en bra mall som grund. Då blir arbetet så mycket smidigare.

När jag som jämställdhetskonsult har hjälpt olika arbetsplatser med deras jämställdhetsplaner och mångfaldsplaner så har jag efterhand utarbetat en väldigt bra jämställdhetsplan mall, som jag har använt igen och igen. En mall som är lätt att använda och som ger en bra och komplett jämställdhetsplan/plan för lika rättigheter och möjligheter.

Du kan också använda denna väl beprövade jämställdhetsplan mall

Nu kan du ta avstamp i det som jag har gjort och använda min beprövade och uppskattade jämställdhetsplan mall  för din nya jämställdhetsplan/plan för lika rättigheter och möjligheter.

Då slipper du att börja från noll. Istället får du en mall där du får stöd för vad som ska vara med i planen och du kan enkelt fylla i de delar som gäller för er.

När du skriver er nya plan med hjälp av din egen jämställdhetsplan mall så får du en massa fördelar. Du får:

  • en komplett struktur för er jämställdhetsplan/plan för lika rättigheter och möjligheter med alla rubriker på plats
  • anvisningar för vad du ska skriva under varje avsnitt, så att det blir lätt för dig att fylla i era uppgifter
  • vissa avsnitt som redan är förifyllda för dig så att du slipper skriva allt nytt
  • en plan som innehåller alla delar som krävs enligt Diskrimineringslagen

På så sätt blir ditt arbete med er nya plan enkelt och smidigt, och du får en jämställdhetsplan/plan för lika rättigheter och möjligheter med alla delar på plats.

Den här jämställdhetsplan mall i word-format på 8 sidor ingår i ett paket som jag har satt samman. Det är ett paket med stöd för dig i hur du får en ny jämställdhetsplan på bara sju timmar. Paketet innehåller förutom mallen även en steg-för-steg instruktion för hur du får din nya jämställdhetsplan/plan för lika rättigheter och möjligheter, en guide för vad du kan skriva i planen samt ett exempel på en fullständig jämställdhetsplan.

Klicka här för att se hur du får din egen jämställdhetsplan mall tillsammans med andra verktyg för din nya jämställdhetsplan.